Coaching voor volwassenen

 

Je bent een bewuste ouder en doet je uiterste best. Je wilt het graag goed doen en je wilt het allerbeste voor je kind. Maar toch lijkt het er soms op dat je kind op bepaalde vlakken niet helemaal zijn weg weet te vinden.

Binnen families spelen vaak allerlei dynamieken die van generatie op generatie worden overgedragen. Wil je dat je kind écht en blijvend verandert dan zul je als ouder ook moeten kijken naar jouw stukken. Vaak zijn de dingen waar een kind mee worstelt dezelfde thema’s waar de ouders tegen aan lopen. Maar soms kan je kind je gedrag laten zien waar je helemaal niks van snapt. Voor beide gevallen geldt dat je kind je spiegel is. Kind en ouder zijn met elkaar verbonden.
Een kind is loyaal aan zijn ouders en het familiesysteem waar hij uit voort komt.
Je wilt waarschijnlijk niets liever dan dat je kind gelukkig is maar omgekeerd wil je kind ook dat jij gelukkig bent. En dat laat hij o.a. door middel van (ongewenst) gedrag zien. Samen onderzoeken we wat voor spiegel je kind je met zijn gedrag voorhoudt zodat zowel jij als je kind steeds meer zichzelf kunnen worden.

Momenteel volg ik een opleiding tot kindertolk bij Present Child.
In juni 2021 zal ik deze opleiding afronden. Tot die tijd geef ik kindertolk sessies tegen een gereduceerd tarief.

 

Als je stenen op je weg laat liggen, struikelen je kinderen erover.
Surinaams gezegde