Mijn naam is Henriëtte Bannink (1981)

Al vrij snel na het afstuderen aan de kunstacademie wist ik dat ik eigenlijk met kinderen wilde werken. Ik volgde een opleiding om kunstprojecten op basisscholen te geven en sinds 2005 geef ik op diverse locaties creatieve activiteiten aan kinderen. Met name in mijn werk in een kinderziekenhuis heb ik veel geleerd over kinderen en hoe ze zich voelen als je gezondheid niet mee zit.
Daarnaast was er altijd de fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling en de psyche van de mens. Hoe kun je als mens écht gelukkig zijn? ongeacht de (soms niet zo leuke) omstandigheden in je leven? Verwondering voor het leven en de mens drijven me om mensen te helpen helemaal zichzelf te worden en ze tot bloei te laten komen.

Heel blij ben ik met de keuze voor de ‘Academie voor Psychodynamica’, waar ik mijn opleiding tot kindercoach heb gevolgd. Hier heb ik geleerd om met mensen de diepte in te gaan en om ook naar het (familie)systeem te kijken waar een persoon vandaan komt zodat er echte heling en groei plaats kan vinden.
Als coach ben je echter nooit uitgeleerd. Bij ‘Present Child’ leer ik momenteel om ook ouders te coachen en te onderzoeken wat het gedrag van jouw kind je te vertellen heeft. Zodat ouders, naar aanleiding van hun kind ook zelf als persoon kunnen groeien.
Daarnaast volg ik op dit moment extra scholing in de Voice Dialogue methode.

Alleen met het hart kun je goed zien, het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar.
Antoine de Saint-Exupéry in De kleine prins

En in de sporadische uurtjes die af en toe over zijn teken ik. Neem een kijkje op mijn website Henriette Bannink